کاهش هزينه درمان و گردشگري در کشورهاي اسلامي

به گزارش ميراث‌آريا(chtn)، دبير سومين کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي با بيان اين‌که مديريت مسافر توسط تورگردانان و هتلداران، خط مقدم توسعه گردشگري سلامت است، اظهار داشت: گردشگر سلامت با توجه به نياز و شرايط ويژه خود به سطح بالايي از خدمات نيازمند است لذا بايد با هماهنگ و نزديک کردن خدمات به سطح نياز اين گردشگران، در جذب هر چه بيشتر آنان کوشيد.

کرباسي گفت: گردشگري سلامت به معناي مسافرت بيمار به ساير کشورها براي دريافت خدمات درماني و بازتواني است که نه تنها موجب صرفه‌جويي در هزينه مي‌شود بلکه کيفيت برتر خدمات درماني را به همراه دارد.

وي خاطرنشان کرد: گردشگري سلامت در کشورهاي جهان مورد توجه بسيار قرار گرفته است اما تعداد معدودي از کشورهاي اسلامي در اين زمينه فعاليت مي‌کنند.

اين مقام مسوول با اشاره به قابليت‌هاي متنوع و متعدد طبيعي و پزشکي در کشورهاي اسلامي اظهارداشت: اين کشورها مي‌توانند با اعتبار بخشي به معيارهاي کيفيت در توسعه ‌گردشگري سلامت نقش مهمي را ايفا کنند.

دبير اجرايي سومين کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي گفت: اهداف اين کنفرانس جنبه ساختاري براي کشورهاي اسلامي دارد و يکي از آن‌ها استاندارد اعتباربخشي بيمارستان‌هاي جهان اسلام با مشارکت و همکاري مجموعه‌هاي فعال کشورهاي اسلامي است.

وي گفت: گردشگري سلامت و رشد و توسعه آن مي‌تواند موجب رشد بيش از پيش علوم در کشورهاي اسلامي شود لذا اين کشورها مي‌توانند با پيشرفت در اين عرصه سهم قابل توجهي از بازار 100 ميليارد دلاري اين صنعت را به خود اختصاص دهند.

کرباسي اظهارداشت: بيمه خدمات درماني مشترک در اغلب کشورهاي اسلامي يکي از مهمترين بحث هاي اين کنفرانس به شمار مي‌رود که در راستاي هم افزايي پوشش بيمه‌اي متقابل در کشورهاي اسلامي مي‌‌توان از آن بهره گرفت.

وي تصريح کرد: از مهمترين دستاوردهاي اين کنفرانس رونمايي از سايت گردشگري کشورهاي اسلامي به منظور تبادل اطلاعات ميان آن‌ها و گردشگران سلامت است که باعث هم‌افزايي اين صنعت در کشورهاي اسلامي مي‌شود.

اين مقام مسوول با بيان اين‌که استانداردسازي فرآيندهاي درمان و سلامت با موازين اسلامي و شرعي از مسائل عمده اي است که در اين کنفرانس به آن پرداخته مي شود، گفت: هم اکنون استانداردهاي غربي بر روند درمان گردشگران سلامت حاکم است که در برخي موارد، خلاف موازين شرعي و اسلامي است لذا اين استانداردها را بايد با موازين اسلامي و شرعي هماهنگ کرد.
الف/117

انتهای پیام/

کد خبر 1391092819